Vejledning og håndholdt tilsyn

For mange fintech-iværksættere kan mødet med den finansielle lovgivning virke uoverskuelig. Fintech-teamet vil derfor hjælpe iværksættere med at forstå reglerne.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi hjælper virksomheder, der ikke er bekendt med reglerne for finansielle virksomheder. For mange fintech-iværksættere kan mødet med den finansielle lovgivning virke uoverskuelig. Fintech-teamet vil derfor hjælpe iværksættere med at forstå reglerne. Vi tilbyder endvidere vejledning til fintech-virksomheder, så det bliver nemmere at forstå, om man er omfattet af den finansielle lovgivning, og i så fald hvilke dele af den.

Konkret har vi fokus på virksomheders forretningsmodeller og brug af teknologi. I tilfælde hvor en tjeneste eller et produkt, falder ind under den finansielle lovgivning, kan fintech-teamet hjælpe virksomheden igennem tilladelsesprocessen. Da det er en formaliseret proces, der særligt for iværksættere kan virke udfordrende, vil en medarbejder fra teamet assistere virksomheden igennem forløbet. Det er det, vi kalder ”håndholdt tilsyn”.

Vejledning og Q&A

Hvis du har spørgsmål angående fintech, kan du her på siden finde en samling af de oftest stillede spørgsmål, hvor vi vurderer, at svaret kan have relevans for en bredere kreds. Derudover kan du altid modtage vejledning om finansiel regulering på baggrund af en færdig forretningsmodel og beskrivelse af virksomhedens aktiviteter ved at rette henvendelse direkte til fintech-teamet.

Senest opdateret 11-11-2021