Finanstilsynet som arbejdsplads

Vi synes selv, at vi har en fantastisk arbejdsplads. Og vi vil gerne fortælle dig hvorfor. Mød nogle af vores kollegaer her, og hør, hvad de hver især sætter pris på i deres hverdag.

Velkommen i Finanstilsynet

De første, du møder, når du træder ind ad døren i Strandgade, er Lone og Gina. De er vores receptionister – og på mange måder limen, der får vores hus til at hænge sammen. Vi kan ikke garantere smidig morgentrafik eller tørvejr til cykelturen mandag morgen, men vi garanterer, at du altid får et smil til at skyde dagen godt i gang med. Hils på Lone og Gina her.

Diversitet og plads til den, du er

Vores kultur er formet af stor diversitet blandt medarbejderne. Og vores omgangstone er uformel. Vi kommer med forskellige baggrunde, fagligheder og personligheder, som tilsammen danner rammen om en levende og interessant hverdag. 

Vi er jurister, scient.pol.-er, økonomer, dataloger, cand.mag.-er og HK’ere – for bare at nævne nogle. Men vi er også sejlsportsfolk, fodboldspillere, amatørskuespillere, frimærkesamlere, trommeslagere, kickboksere – og alt muligt andet. Vi er fagfolk, som går op i vores arbejde, og vi er privatpersoner, der prioriterer et liv i balance mellem alt det, der fylder. Både på arbejdet og derhjemme.

Her fortæller vores kollega Asmus om, hvordan han har oplevet dét at starte hos os, og hvorfor han mener, at Finanstilsynet er et godt sted at udvikle sig selv og sine kompetencer.

Det fagligt bedste udviklingssted 

Vores mål er at være det fagligt bedste udviklingssted i den finansielle sektor. Ganske enkelt. Derfor gør vi os stor umage for at skabe de allerbedste rammer for din faglige og personlige udvikling. Hos os finder du ingen fast formel for at stige i graderne. Vores tilgang til karriereudvikling er dynamisk, fordi vi ved, at kompetencer, muligheder og ambitioner er personlige. 

Vi prioriterer tid og ressourcer til uddannelse og udvikling, og du får masser af muligheder for at finde din egen vej. Når du er blevet fortrolig med et fagområde, kan du avancere og få mere ansvar. Du kan også prøve kræfter med et nyt område eller f.eks. blive udstationeret i EU. Du kan specialisere dig, eller du kan gå ledervejen. Hvad motiverer og engagerer dig? Det ved kun du.

Mød Thomas og Nina her, og hør, hvordan de ser udviklingsmulighederne i Finanstilsynet.

Alt det andet, vi har tilfælles

Nogle opgaver kræver, at vi løser dem selvstændigt. Andre er vi fælles om. Men vi er også fælles om andet end arbejdsopgaver. Hvor meget andet er helt op til dig, her er blot et par eksempler.

Hver mandag styrketræner nogle af os på kajen med vores egen træner. En gang om ugen binder løbeklubbens medlemmer skoene til en tur igennem smukke København K. En del spiller fodbold – nogle i det nærliggende idrætsanlæg, andre foretrækker fodboldbordet i kantinen. Vil du hellere klatre, kan du slutte dig til kollegaerne i klatrehallen.   

Her fortæller Mads, hvorfor han prioriterer løbeturene med sine kollegaer.

Kunne du se dig selv som vores nye kollega? Følg os på LinkedIn, og få besked, når vi har ledige job.

Senest opdateret 22-01-2024