Hør om akkrediterede uafhængige erklæringsudbyderes mulighed for at afgive erklæring om bæredygtighedsrapportering

18-06-2024

Erhvervsstyrelsen inviterer til dialogmøde med virksomheder, som har erfaring med akkrediterings-, certificerings- eller verifikationsopgaver, og virksomheder, der ønsker at komme ind på markedet for uafhængige erklæringsudbydere inden for bæredygtighedsrapportering.

Finanstilsynet opfordrer virksomheder, som har erfaring med akkrediterings-, certificerings- eller verifikationsopgaver, og virksomheder, der ønsker at komme ind på markedet for uafhængige erklæringsudbydere inden for bæredygtighedsrapportering, til at deltage i Erhvervsstyrelsens dialogmøde herom fredag d. 21. juni 2024 kl. 9-10.30 hos Erhvervsstyrelsen, Langelinie Allé 17, 2100 København Ø.

Bæredygtighedsrapportering og den uafhængige erklæringsudbyders erklæring herom, er fra regnskabsår 2024 aktuel for de største danske virksomheder (børsnoterede virksomheder samt banker og forsikringsselskaber, med mere end 500 ansatte); fra 2025 for store virksomheder med mindre end 500 ansatte og fra 2026 for børsnoterede små- og mellemstore virksomheder. I alt forventes over 2.000 danske virksomheder omfattet på sigt.

Finanstilsynet henviser til Erhvervsstyrelsens invitation til dialogmødet:
Invitation: Kom til dialogmøde og hør om mulighederne som udbyder af erklæringer om bæredygtighedsrapportering | erhvervsstyrelsen.dk

Senest opdateret 18-06-2024