Ét nyt medlem og fire gengangere i Finanstilsynets bestyrelse

20-06-2024

Erhvervsministeriet har i dag udpeget Unnur Gunnarsdottir som nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse. Samtidig er bestyrelsesformand Nina Dietz Legind og yderligere tre bestyrelsesmedlemmer blevet genudpeget.

Finanstilsynets bestyrelse har fået et nyt medlem.

Unnur Gunnarsdottir er blevet udpeget som medlem af Finanstilsynets bestyrelse. Unnur Gunnarsdottir er jurist og har været vicedirektør i den islandske nationalbank. Forinden var hun direktør i det islandske finanstilsyn indtil Nationalbanken og Finanstilsynet blev lagt sammen i 2020.

”Jeg er meget glad for at kunne byde Unnur velkommen i Finanstilsynets bestyrelse. Vi ser frem til at få gavn af hendes erfaring og kompetencer i bestyrelsens arbejde,” siger formand Nina Dietz Legind.

Unnur Gunnarsdottir erstatter Svein Andresen, der har valgt at stoppe som medlem af bestyrelsen. Svein Andresen, der er forhenværende generalsekretær i Financial Stability Board, har været medlem af Finanstilsynets bestyrelse siden 2018.

”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Svein. Han har ydet en forbilledlig indsats i bestyrelsens arbejde, og jeg ønsker Svein alt godt fremover,” siger Nina Dietz Legind.

Samtidig med udpegelsen af ét nyt bestyrelsesmedlem er bestyrelsesformand Nina Dietz Legind og bestyrelsesmedlemmerne Paul Brüniche-Olsen, Thomas Elholm og Carsten Holdum blevet genudpeget til bestyrelsen.

Hele bestyrelsen kan ses her

 

Pressekontakt

Jesper Christiansen
Kommunikationschef