Følg med i Finanstilsynets praksis på kapitalmarkedsområdet

29-06-2020

Finanstilsynet vil fremover udsende en nyhed, når relevant praksis på kapitalmarkedsområdet bliver lagt på Finanstilsynets hjemmeside.

Finanstilsynet er forpligtet til at offentliggøre bl.a. påtaler, påbud og politianmeldelser på kapitalmarkedsområdet på sin hjemmeside. Det fremgår af lov om kapitalmarkeder.

 

Tilsynsreaktionen kan blive offentliggjort med angivelse af virksomhedens eller den fysiske persons navn eller i anonymiseret form. Reaktionen kan desuden blive offentliggjort i sin helhed eller som resume. I nogle tilfælde vil en tilsynsreaktion ikke blive offentliggjort, f.eks. fordi efterforskningsmæssige hensyn taler imod offentliggørelse.

 

Finanstilsynet offentliggør sine tilsynsreaktioner her.

 

Fremover vil Finanstilsynet udsende tilsynsreaktioner på kapitalmarkedsområdet som en nyhed, når de bliver lagt på Finanstilsynets hjemmeside.

 

Formålet er at gøre interessenter opmærksomme på, at ny praksis på kapitalmarkedsområdet er tilgængelig på hjemmesiden. Finanstilsynet opfordrer interessenter til at læse tilsynsreaktionerne, da de centrale spørgsmål i afgørelserne kan tjene som eksempler i lignende tilfælde.

 

Ved udgangen af året vil Finanstilsynet følge op med et samlet katalog over de offentliggjorte tilsynsreaktioner på området.

 

Tilmeld dig Finanstilsynets nyhedsbrev nederst på www.finanstilsynet.dk og sæt hak i ”Kapitalmarkedsområdet”.

Senest opdateret 29-06-2020