Finanstilsynet behandler ikke i øjeblikket ansøgninger i henhold til § 33 i lov om finansiel virksomhed fra selskaber fra Storbritannien

03-06-2020

Finanstilsynet gav i løbet af 2019 en række betingede og tidsbegrænsede tilladelser i henhold til § 33 i lov om finansiel virksomhed til kreditinstitutter og investeringsselskaber fra Storbritannien.

Tilladelserne sikrede, at virksomhederne i en begrænset periode kunne fortsætte med at yde investeringsservice og -aktiviteter til godkendte modparter og per se professionelle kunder i Danmark, såfremt der ikke blev indgået en aftale mellem EU og Storbritannien inden 31. januar 2020.

 

Tilladelserne var bl.a. betinget af, at Storbritannien trådte ud af EU uden en aftale. Med den indgåede aftale er de betingede og tidsbegrænsede tilladelser ikke længere relevante.

 

Finanstilsynet vil for nærværende ikke behandle ansøgninger fra kreditinstitutter og investeringsselskaber fra Storbritannien om en betinget og midlertidig tilladelse i henhold til lov om finansiel virksomhed § 33.

 

Finanstilsynet vil inden den 1. august 2020 give yderligere information om en eventuel mulighed for, at kreditinstitutter og investeringsselskaber fra Storbritannien kan ansøge om en betinget og midlertidig tilladelse i henhold til lov om finansiel virksomhed § 33.          

Senest opdateret 03-06-2020