Hvad kan jeg hjælpe dig med?
AI-genererede svar baseret på vores hjemmeside. Verificer via links.
Finanstilsynet orienterer efter § 139, stk. 2, i lov om betalinger om, at Danmarks Restauranter og Caféer har udstedt elektroniske penge i form af bredt anvendelige gavekort uden den nødvendige tilladelse, jf. § 8 eller 50, i lov om betalinger.