David Lando stopper som formand for Finanstilsynet pr. 1. juli 2020

26-05-2020

Professor David Lando har meddelt Erhvervsministeren, at han ikke ønsker at blive genudpeget, når hans nuværende formandsperiode udløber 1. juli 2020

David Lando udtaler:

”Jeg har i fire år som næstformand og to år som formand haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Finanstilsynets yderst kompetente, engagerede og samvittighedsfulde medarbejdere og med ligeså fremragende bestyrelseskolleger. Vi har defineret en god model for, hvordan Finanstilsynets bestyrelse skal arbejde, og vi har behandlet en række vigtige og store sager. Der har i perioden også været blæst om tilsynets arbejde, men vi har i fællesskab værnet om Finanstilsynets faglighed og integritet. Det er et godt tidpunkt for en ny formand at tage over.

Jeg har to år tilbage som centerleder for mit grundforskningscenter FRIC på CBS’ Institut for Finansiering, og jeg ser frem at kunne afsætte al den tid, det tager at være med, hvor forskningen gør en forskel.

Jeg har derfor meddelt Erhvervsministeren, at jeg ikke ønsker genudpegning som formand for Finanstilsynet, når min formandsperiode udløber 1. juli.”

 

Senest opdateret 26-05-2020