Finanstilsynet holder heldagskonference om fintech den 4. december 2019

Den teknologiske udvikling på det finansielle område har for alvor taget fart gennem de sidste 10 år.

Please see English version here 

 

Udviklingen medfører på den ene side en række positive effekter, herunder potentialet for øget konkurrence, bedre og billigere produkter til kunderne og optimerede processer internt i virksomhederne. På den anden side skaber udviklingen også en række nye forretningsmæssige og operationelle risici.

 

Det udfordrer den finansielle regulering, som er udformet med afsæt i traditionelle forretningsmodeller og stiller det finansielle tilsyn overfor nye problemstillinger.

 

Kunne du tænke dig at høre forskellige perspektiver på udviklingen indenfor fintech?

  • Kunne du tænke dig at give input til, hvad Finanstilsynets rolle bør være i forhold til at understøtte brugen af ny teknologi i den finansielle sektor, og hvordan man kan tage hånd om de risici, der følger med udviklingen?

  • Vil du samtidig gerne blive klogere på regulatoriske sandkasser, open banking, kryptoaktiver og big tech?

Så sæt kryds i kalenderen den 4. december, hvor Finanstilsynet holder heldagskonference om fintech på Docken i Nordhavn.

 

Finanstilsynet har den 29. oktober 2019 offentliggjort et diskussionsoplæg om konferencens emner. Find det her.

 

 

Arrangementet er gratis.

  

Tilmelding

 

Ved tilmelding modtager du en bekræftelsesmail. Tilmelding er dog først endelig, når du har modtaget en endelig bekræftelse fra Finanstilsynet. Det skyldes, at Finanstilsynet tidligere har oplevet større tilslutning til vores arrangementer, end der var plads til. Vi kan derfor desværre blive nødt til at begrænse antallet af tilmeldinger, enten i forbindelse med tilmelding eller senere, hvis tilslutningen bliver overvældende. Det kan f.eks. blive nødvendigt efterfølgende at begrænse antallet af repræsentanter pr. virksomhed. Det kan også blive nødvendigt at lukke for tilmeldingen.

Hvis du efter tilmelding bliver forhindret i at deltage, henstiller vi til, at du hurtigst muligt afmelder dig.

Vi glæder os til at se dig.