Advarsel mod Merbok Limited Bank

17-12-2021

Finanstilsynet udsender advarsel mod Merbok LIMITED Bank og dets aktiviteter.

Finanstilsynet advarer mod Merbok LIMITED Bank og dets aktiviteter. Merbok LIMITED Bank angiver, at de er under tilsyn af Finanstilsynet og har en tilladelse til at drive pengeinstitutvirksomhed, der er udstedt af Finanstilsynet. Finanstilsynet har ikke udstedt en tilladelse til at drive pengeinstitutvirksomhed til Merbok LIMITED Bank. 

Merbok LIMITED Bank udbyder en investeringsplatform på deres hjemmeside, hvor brugere kan oprette en konto og handle med finansielle instrumenter. 

Merbok LIMITED Bank udgiver sig for at være tilknyttet Saxo Bank og anvender deres CVR nr. og licens nr. hos Finanstilsynet. Merbok LIMITED Bank anvender også Saxo Bank A/S’s registreringsnumre hos andre udenlandske finansielle tilsynsmyndigheder. Merbok LIMITED Bank er på ingen måde tilknyttet Saxo Bank A/S. 

Merbok LIMITED Bank har hjemmesiden https://www.merbokfx.com.  

Finanstilsynet opfordrer til at være agtsom ved handel af finansielle instrumenter, da der er et stigende antal selskaber, der forsøger at svindle.

På Finanstilsynets virksomhedsregister er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle tjenesteydelser i Danmark. Finanstilsynets hjemmeside indeholder også information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, under Undgå bedrageri.

Senest opdateret 17-12-2021