Advarsel mod Sapone Trading

25-10-2019

Finanstilsynet udsender advarsel mod Sapone Trading og dets aktiviteter.

Finanstilsynet advarer mod Sapone Trading og dets aktiviteter. Sapone Trading er en virksomhed, som ifølge dets hjemmeside har kontorer i København og Seoul (Sydkorea).

 

Sapone Trading udøver angiveligt finansielle tjenesteydelser i Danmark. Selskabet er imidlertid ikke under tilsyn og har ikke tilladelse til i Danmark at udøve aktiviteter, der er omfattet af lov om finansiel virksomhed. Investerede midler er derfor ikke beskyttet af dansk eller europæisk lovgivning.

 

Finanstilsynet opfordrer til, at man afviser enhver form for tilbud om finansielle tjenesteydelser fra Sapone Trading. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med dette selskab.

 

Sapone Trading har hjemmesiden http://www.saponetrading.com/index.php, e-mail adressen info@saponetrading.com og telefonnummer: +45 78745345 og +82-02-64339625.

 

Selskabet opererer ifølge hjemmesiden ud af Sydkorea fra adressen ”123, 5th Floor, 123 Yeoksam-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, Republic of Korea”. I Danmark skulle de ifølge hjemmesiden angiveligt operere fra adressen ”Frederiksborggade 15, 5. sal, 1360 Copenhagen, Denmark”. Der kan imidlertid ikke identificeres noget selskab ved navn Sapone Trading på den anførte adresse.

 

Der er endvidere udsendt en advarsel om Sapone Trading fra den internationale organisation IOSCO: https://www.iosco.org/investor_protection/?subsection=investor_alerts_portal

 

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, findes under Undgå bedrageri.

 

Senest opdateret 25-10-2019