Advarsel mod misbrug af navnet IWC Investment Partners A/S

27-02-2019

Finanstilsynet udsender hermed en advarsel mod misbrug af navnet IWC Investment Partners A/S og selskabets licens.

Finanstilsynet har fået oplysninger om, at en række forbrugere er blevet kontaktet af personer, der udgiver sig for at være tilknyttet IWC Investment Partners A/S. Disse personer tilbyder forbrugerne kryptovaluta (eksempelvis bitcoins eller IWC coins) og/eller porteføljepleje.

De omtalte personer udgiver sig for at være tilknyttet IWC Investment Partners A/S og refererer til falske hjemmesider som eksempelvis https://www.iwcinvestment.com og https://www.uwinvestments.com/en_US/. På disse hjemmesider fremstår det fejlagtigt, at personerne bag disse hjemmesider har en licens fra bl.a. Finanstilsynet.

IWC Investment og UW Investment samt de tilhørende falske hjemmesider må ikke forveksles med IWC Investment Partners A/S og deres hjemmeside https://www.iwc.dk/.

IWC Investment Partners A/S har tilladelse som forvalter af alternative investeringsfonde, og selskabet er ikke tilknyttet IWC Investment og UW Investment samt de tilhørende falske hjemmesider.

Finanstilsynet opfordrer til, at man afviser enhver form for tilbud om finansielle produkter og/eller tjenesteydelser fra disse personer. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med disse personer.

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle produkter og tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, kan findes under Undgå bedrageri.

Senest opdateret 27-02-2019