Advarsel mod Chris Gardner Group

14-08-2019

Finanstilsynet udsender advarsel mod Chris Gardner Group og dets aktiviteter.

Finanstilsynet advarer mod Chris Gardner Group og dets aktiviteter. Chris Gardner Group er en virksomhed, som ifølge dets hjemmeside har kontorer i København og New York.

Chris Gardner Group udøver angiveligt finansielle tjenesteydelser i Danmark. Selskabet er imidlertid ikke under tilsyn hos Finanstilsynet og har ikke tilladelse til i Danmark at udøve aktiviteter, der er omfattet af lov om finansiel virksomhed. Investerede midler er derfor ikke beskyttet af dansk eller europæisk lovgivning.

Finanstilsynet opfordrer til, at man afviser enhver form for tilbud om finansielle tjenesteydelser fra Chris Gardner Group. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med dette selskab. Chris Gardner Group har hjemmesiden https://www.chrisgardnergroup.com, e-mail adressen info@chrisgardnergroup.com og telefonnummer: +45 78745220 og +45 77311530.

Selskabet opererer ifølge hjemmesiden ud af Danmark på adressen ”Raadbuspladsen 16, 1550 Copenhagen, Denmark” og USA på adressen ” 17 State Street, Suite 4000, New York”.

Finanstilsynet opfordrer til at være agtsom ved handel af finansielle instrumenter, da der er et stigende antal selskaber, der forsøger at svindle.

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle produkter og tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, kan findes under Undgå bedrageri.

Senest opdateret 14-08-2019