Advarsel mod Sumitomo Gunma Holdings

06-09-2018

Finanstilsynet udsender hermed en advarsel imod Sumitomo Gunma Holdings.

Finanstilsynet har fået oplyst, at Sumitomo Gunma Holdings formidler finansielle tjenesteydelser i Danmark. Sumitomo Gunma Holdings er dog ikke under tilsyn hos Finanstilsynet og har dermed ikke tilladelse til i Danmark at udøve aktiviteter, der er omfattet af lov om finansiel virksomhed.

Finanstilsynet opfordrer til, at man afviser enhver form for tilbud om finansielle tjenesteydelser fra Sumitomo Gunma Holdings. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med dette selskab, eller nævnes af dette.

Sumitomo Gunma Holdings har hjemmesiden www.sghtrading.com, e-mail adressen info@sghtrading.com og telefonnummer: +81 3 4577 4640.

Selskabet er angiveligt beliggende i Tokyo og Seoul på adresserne: 13F Mita Kokusai Building, 1 Chome-4-28 Mita, Minato, Tokyo, 108-0073, Japan og 8F Tower 8, 7 Jongro 5 gil, Jongro-gu, Seoul, Korea.

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, kan findes under Undgå bedrageri.

Senest opdateret 06-09-2018