Advarsel mod GCC Investing

Finanstilsynet udsender hermed en advarsel imod GCC Investing

Finanstilsynet har fået oplyst, at GCC Investing formidler finansielle tjenesteydelser i Danmark. GCC Investing er dog ikke under tilsyn hos Finanstilsynet og har dermed ikke tilladelse til i Danmark at udøve aktiviteter, der er omfattet af lov om finansiel virksomhed.

Finanstilsynet opfordrer til, at man afviser enhver form for tilbud om finansielle tjenesteydelser fra GCC Investing. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med dette selskab, eller nævnes af dette.

GCC Investing har hjemmesiden www.gccinvesting.com (link er eksternt), e-mail adressen info@gccinvesting.com (link sender e-mail) og telefonnumrene UK: +44 (208) 089 1273, DE: +49 (303) 187 9932 og BU: +35 (92) 492 8320.

 

Selskabet er angiveligt beliggende i Sofia, Bulgarien på adressen Patriarch Evtimii No. 49 Prestige Business Center Triadista District.

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke selskaber der har tilladelse til at tilbyde finansielle tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, kan findes under Undgå bedrageri.