Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for 1. halvår 2013, årsrapporten for 2013 og delårsrapporten for 1. halvår 2014 for Foreningen European Retail

Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2013, årsrapporten for regnskabsåret 2013 og delårsrapporten for 1. halvår 2014 for Foreningen European Retail.

Delårsrapporterne er aflagt efter IAS 34 ”Præsentation af delårsregnskaber” som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til delårsrapporter for børsnoterede selskaber. Årsrapporten er aflagt efter International Financial Reporting Standards som godkendt af EU og danske oplysningskrav til årsrapporter for børsnoterede selskaber. Års- og delårsrapporterne er offentliggjort i henhold til værdipapirhandelslovens § 27.

Der er ikke foretaget revision eller gennemgang (review) af delårsrapporterne, mens koncern- og årsregnskabet er revideret af PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Revisionspåtegningen indeholder supplerende oplysninger vedrørende usikkerhed om foreningens mulighed for at fortsætte driften og usikkerhed om regnskabsmæssige skøn.