Invitation til særmøde om hvidvask og teknologiske udfordringer og muligheder

Mødet fokuserer på, hvordan teknologi kan hjælpe med processen med onboarding af kunder.

OBS! Tilmelding til særmødet den 11. oktober 2019 er desværre lukket grundet meget stor efterspørgsel. Skulle der blive ledige pladser, vil vi vende tilbage til dig. 

 

Mødet afholdes den 11. oktober 2019, klokken 14-16, Finanstilsynet, Århusgade 110, 2100 København Ø

 

Tilmelding

Bedes sendt til fintech@ftnet.dk med angivelse af navn og virksomhed senest den 8. oktober 2019. Finanstilsynet kan være nødsaget til at begrænse antal deltagende pr. organisation/virksomhed.  

 

Baggrund

Som led i Finanstilsynets fintech-initiativer oprettede vi Fintech Forum i 2017. I foråret evaluerede Finanstilsynet formatet for Fintech Forum. Der blev identificeret et behov for at afholde særmøder, som skal fokusere på et specifikt emne og med mulighed for at kunne inddrage en bredere kreds af interessenter. På denne baggrund har Finanstilsynet besluttet at afholde særmøder i tillæg til de faste møder i Fintech Forum. På sidste møde i Fintech Forum udtrykte medlemmerne ønske om et særmøde med fokus på fintech og hvidvask. Finanstilsynet inviterer således til særmøde omkring udfordringer og muligheder ved at anvende teknologi til kundekendskabsprocedurer.

 

Agenda

1. Velkomst og introduktion v/ Finanstilsynet

 

2. Hvilke udfordringer og muligheder er der ved at anvende teknologi til kundekendskabsprocedurer?

  • Oplæg v/ Tobias Jørgensen, e-nettet

  • Oplæg v/ Jonas Kjær Leed, Lunar Way

  • Oplæg v/ Christian Visti Larsen, NewBanking  

 

3. Paneldebat omkring udfordringer og muligheder ved at anvende teknologi til kundekendskabsprocedurer

Herunder skal det bl.a. drøftes, om det er udfordringer, som sektoren selv kan løse, eller om Finanstilsynet kan/skal hjælpe med at løse dem.

 

Læs one-pager om baggrund for initiativet