Redegørelser om virksomheder på hvidvaskområdet 

 

Se vurderinger af virksomheder på hvidvaskområdet her.

79 resultater

 • Redegørelse om inspektion i Møns Bank A/S (hvidvaskområdet)
  Emne:
  Redegørelser, 2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i februar 2020 på inspektion i Møns Bank A/S. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med banken. Inspektionen omfattede bankens organisation på hvidvask-området, bankens politikker, procedurer og interne kontroller samt kunde-kendskabsprocedurer herunder overvågning af privatkunder og erhvervskunder.
 • Redegørelse om inspektion i 2020 Finance ApS (tidl. Smartkredit) (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i november 2019 på inspektion i Smartkredit ApS (nu 2020 Finance ApS). Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede bl.a. virksom-hedens risikovurdering, politikker, procedurer og interne kontroller samt kundekendskabsprocedurer, herunder overvågning af kunder.
 • Redegørelse om inspektion i Rønde Sparekasse (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Hvidvaskområdet, Pengeinstitutter, Vurderinger
  Finanstilsynet var i november 2019 på inspektion i Rønde Sparekasse. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede virksomhedens risikovurdering, politikker, procedurer og interne kontroller samt kundekendskabsprocedurer, herunder overvågning af privatkunder og virksomhedskunder.
 • Redegørelse om inspektion i Langå Sparekasse (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Pengeinstitutter, Hvidvask, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i november 2019 på inspektion i Langå Sparekasse. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede virksomhedens risikovurdering, politikker, procedurer og interne kontroller samt kundekend-skabsprocedurer, herunder overvågning af privatkunder og virksomhedskunder.
 • Redegørelse om inspektion i Dan Exchange A/S (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i februar 2018 på inspektion i Dan Exchange A/S. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden som agent for Western Union Payment Services Ireland Limited (WUPSIL).
 • Redegørelse om inspektion i Vin og Tobak, 1001 Nat ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet, Øvrige
  Finanstilsynet var i februar 2018 på inspektion i Vin og Tobak, 1001 Nat ApS
 • Redegørelse om inspektion i Drugstore v/Waqar Khalid (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet, Øvrige
  Finanstilsynet var i februar 2018 på inspektion i Drugstore v/Waqar Khalid.
 • Redegørelse om inspektion i Bedre Kredit ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Hvidvaskområdet, Øvrige, Vurderinger
  Finanstilsynet var den 13. september 2019 på inspektion i Bedre Kredit ApS. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede virksomhedens risikovurdering, politikker, forretningsgange og interne kontroller samt kundekendskabsprocedurer, herunder overvågning af privat- og erhvervskunder.
 • Redegørelse om inspektion i Flex Funding A/S (betalingstjeneste- og hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Betalingstjeneste- og e-pengeomraadet, Hvidvaskområdet, Vurderinger
  Finanstilsynet var i marts 2018 på inspektion i Flex Funding A/S. Inspektionen var en undersøgelse af betalingstjeneste- og hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden.
 • Redegørelse om inspektion i Repay Finance A/S (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Hvidvaskområdet, Vurderinger
  Finanstilsynet var i juli 2019 på inspektion i Repay Finance A/S. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede bl.a. virksomhedens risikovurdering, politikker, procedurer og interne kontroller samt kundekendskabsprocedurer, herunder overvågning af kunder.
 • Redegørelse om inspektion i Creamfinance Denmark ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Hvidvaskområdet, Vurderinger
  Finanstilsynet var den 3. juli 2019 på inspektion i Creamfinance Denmark ApS.
 • Redegørelse om inspektion i eCommerce 2020 ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var den 8. juli 2019 på inspektion i eCommerce 2020 ApS.
 • Redegørelse om inspektion i 4Finance ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var den 25. april 2018 på inspektion i 4Finance ApS. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede bl.a. virksomhedens risikovurdering, skriftlige politikker, procedurer og interne kontroller samt virksomhedens kundekendskab, herunder overvågning af kunder.
 • Redegørelse om inspektion i Vester Exchange ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet, Øvrige
  Finanstilsynet var den 5. december 2017 på inspektion i Vester Exchange ApS. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede særligt virksomhedens risikovurdering på hvidvaskområdet, hvidvaskpolitik og kundekendskabprocedurer.
 • Redegørelse om inspektion i Kaah Online I/S (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet, Øvrige
  Finanstilsynet var i januar 2018 på inspektion i Kaah Online I/S (herefter virksomheden). Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede særligt virksomhedens risikovurdering, kundekendskabsprocedurer, undersøgelses-, noterings- og underretningspligt.
 • Redegørelse om inspektion i Amal Express Travel (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet, Øvrige
  Finanstilsynet var den 13. februar 2018 på inspektion i Amal Express Travel (herefter virksomheden). Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede særligt virksomhedens overholdelse af reglerne på hvidvaskområdet, herunder kundekendskab, legitimation, overvågning og undersøgelsespligt.
 • Redegørelse om inspektion i The Change Group Denmark ApS (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var den 14. november 2018 på inspektion i The Change Group Denmark ApS (herefter virksomheden). Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med virksomheden. Inspektionen omfattede særligt virksomhedens kundekendskab, overvågning og undersøgelsespligt.
 • Redegørelse om inspektion i Lån & Spar Bank A/S (hvidvaskområdet)
  Emne:
  2020, Vurderinger, Pengeinstitutter, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i december 2018 på inspektion i Lån & Spar Bank A/S. Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med banken. Inspektionen omfattede bl.a. bankens risikovurdering, politikker, procedurer og interne kontroller samt kundekendskabsprocedurer, herunder overvågning af privatkunder og virksomhedskunder.
 • Redegørelse om inspektion af hvidvaskområdet i Grønlandsbanken
  Emne:
  2020, Vurderinger, Pengeinstitutter, Hvidvaskområdet
  Finanstilsynet var i maj 2018 på inspektion i Grønlandsbanken, Aktieselskab (banken). Inspektionen var en undersøgelse af hvidvaskområdet som led i det løbende tilsyn med banken. Inspektionen omfattede bl.a. bankens risikovurdering, politikker og procedurer, kundekendskab og det interne kontrol setup.
 • Redegørelse om undersøgelse af Møns Bank A/S’ risikovurdering på hvidvaskområdet
  Emne:
  2019, Hvidvaskområdet, Vurderinger
  Finanstilsynet foretog i sidste kvartal af 2019 en undersøgelse af Møns Bank A/S’ risikovurdering på hvidvaskområdet. Undersøgelsen var et led i en tværgående undersøgelse af det pågældende område i en række små pengeinstitutter.