Advarsler mod ulovlig virksomhed

Disse virksomheder advarer Finanstilsynet mod, fordi Finanstilsynet har eller har haft mistanke om at de bedrager forbrugerne. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger, kan beskytte dig mod ulovlig virksomhed her.

Du kan søge på en virksomheds navn i søgefeltet, for at se om Finanstilsynet har advaret mod virksomheden. Hvis du mener at en virksomhed kan være falsk eller handler uden tilladelse, kan du anmelde den til Finanstilsynets whistleblower-ordning.

Se også
Advarsler fra andre tilsynsmyndigheder

Advarsel mod forsøg på typosquatting

Finanstilsynet ønsker at gøre brugere af vores hjemmeside og mailabonnenter opmærksom på at et såkaldt typosquatting-domæne,
http://virksomhedsregister[.]finanstilsynet[.]dk-en[.]eu/virksomhed-under-tilsyn-en[.]html , som udgiver sig for at være et site under Finanstilsynet.

Dette er højest sandsynligt en phishing-kampagne med ”Finanstilsynet” som afsender. Vi fraråder alle at klikke på linket.

Finanstilsynets domæner benytter altid signerede certifikater (https). Se efter hængelåsen i dit browservindue, så er du sikker på, at der benyttes https.

31 resultater