Advarsel mod GiroFX

Finanstilsynet er blevet opmærksom på, at personer, der giver sig ud for at repræsentere GiroFX, tilbyder danske investorer at handle med værdipapirer.

Virksomheden har ikke tilladelse til at udføre værdipapirhandel eller andre finansielle services i Danmark, og den er således ikke under finansielt tilsyn i Danmark. Finanstilsynet har endvidere ikke modtaget nogen notifikationer på virksomheden om grænseoverskridende aktiviteter fra andre EU-lande.

Virksomheden har heller ikke nogen tilladelser til at udbyde finansielle services fra nogen af de tilsynsmyndigheder i de tre lande (Estland, Cypern og UK), som virksomheden tilsyneladende opererer ud fra.

Finanstilsynet advarer investorer om at indgå aftaler med finansielle virksomheder, der ikke har nogen tilladelser til at udbyde finansielle services. Finanstilsynet opfordrer derfor til, at man afviser enhver form for handelstilbud fra GiroFX. Ligeledes advares der imod enhver form for overførsel af pengebeløb til kontonumre, der er forbundet med denne virksomhed.

Finanstilsynet kan endvidere oplyse, at der udsendt en advarsel om GiroFX fra den internationale organisation IOSCO: Investor Alerts Portal.

GiroFX har en webside (https://girofx.com/) og markedsfører sig med at kunne kontaktes på følgende adresse support@girofx.com og via nedenstående telefonnumre:  

DK +45 7791665

CH +41 52508717

SE +46 462607604

UK +44 2037694835

GiroFX bruger endvidere følgende kontaktinformation:

 ERoosikrantsi 2-K033, Tallinn 10119, Estonia.

Ayiou Athanasiou 46, Interlink Hermes Plaza, Agios Athanasios 4102 Limassol, Cyprus.

Lenina 5, London, UK.

På Finanstilsynets hjemmeside under Virksomheder under tilsyn er der oplysninger om, hvilke virksomheder der har tilladelse til at tilbyde finansielle tjenesteydelser i Danmark, ligesom information om identificering af svindelvirksomheder, og hvorledes man kan undgå sådanne, findes under Undgå bedrageri.