Søgetips til selskabsmeddelelser

Database med selskabsmeddeleser fra 1. juni 2007 og frem.

Du kan søge på 2 måder:

  • enten via et søgefelt og herefter filtrere i søgeresultatet ud fra forskellige facetter
  • eller ved at specificere faste parametre forud. 

Almindelig søgning

Ved at indtaste et søgekriterie fra forsiden, vil du blive guidet ind til en søgeresultatside, hvor resultater er præsenteret som en liste med de 10 seneste først. Ude til højre er der forskellige filtre, som du herefter kan sortere og evt. afgrænse med. Blandt andet tid, meddelelsestyper, virksomheder og branche.

Her kan du filtrere i dit søgeresultat - og for eksempel få en liste med samtlige årsrapporter, halvårsrapporter og kvartalsrapporter for ét selskab. Du kan også justere på perioden, men kun månedsvis1.

Præcisér din søgning med anførselstegn

I den almindelige søgning kan du desuden gøre søgningen mere præcis ved at sætte "" omkring dine søgeord, afgrænser du din søgning til kun at finde resultater hvor flere ord indgår.

Søger du på flere ord uden anførselstegn vil søgningen finde søgeresultater der indeholder det ene eller det andet ord. Med anførselstegn fremsøger du udelukkende resultater der indeholder alle ord i søgningen.

Flere søgemuligheder

Ved at gå til 'Flere søgemuligheder', kan du søge ved at indtaste søgeord og/eller på forhånd angive visse søgekriterier ud fra dropdown-lister. Du kan ikke efterfølgende filtrere i søgeresultaterne - men må i stedet foretage en ny søgning.

Her kan du specifikt søge på et selskab (via navn eller CVR-nr.) og/eller én specifik meddelelsestype. Det er også muligt at søge på et præcist tidsinterval. Søgningen er forhåndsdefineret til den seneste måned, men dette kan afgrænses yderligere eller udvides.

Det er muligt at abonnere på nyheder ud fra specifikke søgekriterier. For at du efterfølgende vil modtage mails med links til eventuelt nye meddelelser, skal du huske at feltet 'periode til' skal udfyldes med en fremtidig dato. Kun hvis der senere offentliggøres en ny meddelelse ud for dine søgekriterier vil du modtage en mail.

 

Note 1)

I visse browsere  - kun mobile enheder - fungerer muligheden for at justere på perioden ikke. Hvis det er nødvendigt at justere perioden, skal dette i stedet gøres via 'Flere søgemuligheder'.