Nyt bestyrelsesmedlem i Finanstilsynet

IT-Universitetets rektor, Martin Tvede Zachariasen, er blevet udnævnt som nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse. Dermed får bestyrelsen styrket sine kompetencer indenfor dataanalyse og cyberrisici. Martin Tvede Zachariasen tiltræder den 1. juli 2021.

Kontakt

Kommunikationschef

Jesper Christiansen
41 93 35 06
jech@ftnet.dk

Erhvervsminister Simon Kollerup har i dag udpeget IT-Universitetets rektor Martin Tvede Zachariasen til nyt medlem af Finanstilsynets bestyrelse. 

”Det er med stor glæde, at vi nu får Martin Tvede Zachariasen ombord i Finanstilsynets bestyrelse. Martin har indsigt i dataanalyse og cyberrisici, områder der bliver stadig mere relevante for Finanstilsynet at have stærke kompetencer indenfor, og derfor er han det helt rigtige valg”, siger Nina Dietz Legind, der er formand for Finanstilsynets bestyrelse. 

Martin Tvede Zachariasen er kandidat, ph.d. og dr. scient. fra Datalogisk Institut på Københavns Universitet og har en Master i Public Governance fra CBS. Han har mange års erfaring med it-forskning, og har tidligere været professor og institutleder på Københavns Universitet, og dekan på Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet. 

Udnævnelsen af Martin Tvede Zachariasen er en tilføjelse til Finanstilsynets bestyrelse, der nu består af ni medlemmer. Bestyrelsens sammensætning ses her.