At arbejde i Finanstilsynet

I Finanstilsynet får du 360 dygtige og imødekommende kollegaer. Og du bliver en del af en organisation, der grundlæggende arbejder for at sikre tryghed om danskernes penge. Hvis du som os synes, at den opgave er fundamental, synes vi, du skal blive en del af holdet.

Du kan læse mere om, hvad vi arbejder med her, men hvordan er det egentlig at arbejde i Finanstilsynet?

Først og fremmest bliver du en del af en arbejdsplads, som har den finansielle sektor som hjemmebane. En sektor, der har afgørende betydning for hele det danske samfund, og som er i rivende udvikling. Eksempelvis skaber digitaliseringen hastig forandring, der giver et hav af nye muligheder og samtidig stiller nye krav til vores måde at føre tilsyn på.

Hvad enten du er nyuddannet, har få eller mange års erfaring, vægter vi uddannelse og udvikling højt. Vi har masser af kollegaer, der tidligere har været ansat i den finansielle branche, og som måske flere gange har skiftet mellem den offentlige og den private sektor. Vi vil selvfølgelig helst have, at vores dygtige kollegaer bliver hos os så længe som muligt. Men samtidig ved vi – og er vi stolte af – at vi udvikler kompetente og dedikerede medarbejdere, som efterspørges af både private og offentlige virksomheder. På den måde kan en ansættelse i Finanstilsynet også være et springbræt til mange andre spændende stillinger.

I Finanstilsynet er der masser af muligheder for at klatre op ad karrierestigen. Et avancement ligger ofte indenfor en overskuelig fremtid. Og tro ikke, at du ikke kan skifte karriespor undervejs, når du først er blevet ansat i et bestemt job. Mange af vores kolleager sidder i dag med opgaver på områder, som er vidt forskellige fra dem, de oprindeligt begyndte i.    

Vores kultur er, hvis vi selv skal sige det, kendetegnet af en uformel omgangstone og en stor diversitet i vores medarbejdersammensætning. Vi er en arbejdsplads, hvor forskellige baggrunde, fagligheder og personligheder tilsammen skaber rammen om en levende og interessant hverdag. Vi er jurister, scient.pol.er, økonomer, dataloger, cand.mag.er, HK-ere – for bare at nævne nogle. Men vi er også sejlsportsfolk, fodboldspillere, amatørskuespillere, frimærkesamlere, trommeslagere, kickboksere –  og alt muligt andet.

Vil du være vores nye kollega? Så følg os på LinkedIn, og få besked, når der er nye job i Finanstilsynet.