Ansættelsesproces

Overvejer du at søge et job hos os, er du meget velkommen til at ringe til enten kontorchefen eller HR-partneren, som er nævnt i jobopslaget, hvis du har spørgsmål.

Følg os på LinkedIn

Følg os på LinkedIn og få besked fra os, når der er nye job og andre tiltag i Finanstilsynet.

Når du har søgt
Ansøgninger bliver behandlet i fortrolighed og jf. reglerne om GDPR. Din ansøgning bliver kun læst af kontorchefen og HR-partneren, der gennemgår ansøgningerne og udvælger kandidater, der skal til en personlig samtale. 

Jobsamtale
Vi indkalder typisk 3-5 kandidater til samtale nogle dage efter udløbet af ansøgningsfristen.

Du vil til jobsamtalen møde kontorchefen, vicekontorchefen og en HR-partner. Til samtalen vil vi meget gerne høre mere om dig og din profil og hvordan dine kompetencer kan sættes i spil i tilsynsopgaven. Du vil få uddybet, hvad dine opgaver mere konkret kommer til at bestå af.

Nogle gange indkalder vi 1-2 ansøgere til anden samtale, hvor der forudgående har været udarbejdet en persontest og/eller taget referencer. Vi tager ikke referencer uden din forudgående tilladelse.

Jobtilbud eller afslag
Det er kontorchefen, der ringer til dig, hvis du bliver tilbudt jobbet. Det er her, I forhandler vilkårene for ansættelsen og løn. Alle medarbejdere i Finanstilsynet bliver ansat til den overenskomstfastsatte løn, som hører til faggruppen. Derudover vil der være mulighed for at få et personligt løntillæg afhængigt af kompetencer og erfaring. Du kan læse mere om lønniveauet i Finanstilsynet på lønoverblik.dk

Hvis du ikke bliver tilbudt jobbet, ringer enten kontorchefen, vicekontorchefen eller HR-partneren til dig. Du er altid velkommen til at kontakte kontorchefen for en uddybende begrundelse af afslaget.

Alle andre ansøgere, som ikke har været til samtale, modtager et skriftligt afslag.